Vardagen

Härlig men intensiv helg

Jag är galet trött ikväll, sitter i soffan efter en helg på jobbet. Det har blivit tidiga mornar, tidigare än vanligt eftersom jag har haft tågtider att passa. Men i gengäld har jag fått en massa bonusmotion. 6 kilometer blir det att gå totalt till och från tåget. Härligt sätt att starta passen på.

 Igår blev det träning genom att springa till tåget och jag tog en extrasväng så det blev fem lufsande kilometer. 

Jag jobbade delad tur igår  och på rasten så möttes jag, Rickard och Samuel upp för en lunch på stan. Det blev ett besök på Subway och därefter så gick vi till New Yorker där Samuel hittade en skinnjacka som han blev helt kär i. Jag hittade en röd spetsklänning som jag ville ha. Det blev ett köp trots att jag inte provade klänningen. Jag räknar iskallt med att den passar….. 

I eftermiddag så var det anhörigträff på jobbet och jag, Rickard, Marcus och mamma sjöng ett gäng julsånger. Alex var med på första låten och Ida skulle också ha varit med men vågade inte i slutändan. Kanske nästa år. Det är så mysigt att sjunga och jag kan sedan inte sluta sjunga resten av dagen. Men jag och M var så trötta och gick enbart på vilja resten av kvällen. Imorgon är det måndag igen och jag är ledig. Då ska jag sitta med mina böcker och även jobba praktiskt. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Härlig men intensiv helg

Lämna ett svar