Personligt

Lucka 3

Mina inlägg i Johanna Kajssons bloggjukalender kommer inte riktigt följa datumen, den här luckan är nummer tre. Nummer två kommer också framöver, det ska till några bilder till inlägget bara. Men åter till luckan i det här inlägget och på den här rubriken behövde jag inte fundera särskilt länge på vad jag skulle skriva om.
Vilken dröm har jag som jag vill uppfylla i livet?
Min största dröm är att äga min egna pilatesstudio. I och med utbildningen jag går nu och jobbet i Åtvidaberg så känner jag att jag är på god väg. Jag går förbi tomma lokaler och funderar över hur jag skulle kunna inreda den till en trivsam studio. Jag föreställer mig hur livet ser ut den dag jag kommit så långt som jag drömmer om mest av allt just nu. Hur jag varje dag får lära andra det jag kan, hur jag själv kommer utvecklas. Jag drömmer om den dag jag även går utbildningen för pilatesapparater. Mest troligt 2019 men det beror på när jag gör examinationen på matta. Som det känns nu kommer den göras senare än i mars. Drömmen är att äga min egen studio om fem år.
Andra drömmar jag har är att resa mer. Mina drömresemål utomlands är:
– New York
– Kalifornien
– Jag skulle vilja se grand canyon, Machu Picchu bland annat.
– Och så klart träffa alla underbara människor som jag är följer och är vän med på instagram.
Platser lite närmre:
– Norge. Jag skulle dels vilja träffa Lise igen och så vill jag se Lofoten och Norges vackra natur.
– Gotland vill jag till igen och den här gången skulle jag vilja se mer av södra delarna av Gotland. Vi har bestämt oss för att åka dit igen nästa sommar.
Det här inlägget är en del i Johanna Kajsson bloggjulkalender. Häng med du också!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lucka 3

Lämna ett svar