Basi Pilates teacher training

#Mendopilates

Idag kom Marcus hit för att träna pilates med mig och jag tränade på instruktörsrollen. Hur kul som helst, jag älskar att få göra det här! Marcus är ganska  stel, framförallt i axlar så jag gav några förslag på övningar för att öppna upp i axlarna.
Brorsans första teaser. 🙂
Vi gjorde även Bring Sally up- squatchallenge. Jag tänkte göra den ett par gånger i veckan. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “#Mendopilates

  1. Hahaha. Det var roligt och det känns garanterat i magen. De som säger att pilates har mycket gemensamt med yoga och att det inte är någon träningsform kan slänga sig i väggen på ren svenska.

Lämna ett svar