Personligt

Vad jag önskar mer av 2018 som jag saknat 2017

2017 har varit ett ganska jobbigt år på vissa sätt. Våren var helt galet turbulent. Jag kan inte skriva här i bloggen vad det handlade om, kanske senare men inte nu. Jag och Rickard är verkligen ett superteam som klarar allt tillsammans! Det jag saknat under 2017 är mer ro i själen. På grund av den turbulenta tiden som varit känner jag mig uppe i varv och det känns som att jag inte riktigt kunnat slappna av någon gång. Kroppen är på högvarv hela tiden.
2018 önskar jag mig ett lugn i kroppen och just att kunna slappna av även när det stormar runt omkring. En känsla av att allt kommer ordna sig. Det vet jag att det kommer göra förr eller senare och den känslan vill jag ha i hela kroppen. Våga lita på att det som oroar mig kommer ordna sig. Jag vill inte att spänningar ska byggas upp i kroppen utan hitta vägar att hantera jobbiga saker på andra sätt.
Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Vad jag önskar mer av 2018 som jag saknat 2017

Lämna ett svar