Hälsa

Min stackars kropp

Jag har en app på telefonen där jag loggar allt. Igår tittade jag över sammanfattningen för att se hur jag ligger till näringsmässigt och upptäckte att jag ligger på ett stort underskott av proteiner. Det enda som var ganska bra var fettintaget och det kan jag tacka alla nötter och frön för. Här har jag alltså svaret på varför det inte har spelat någon roll vad jag har ätit så har jag varit hungrig ändå.
Det här är såklart inte bra. Särskilt inte för mig som tränar i stort sett varje dag. Redan igår gjorde jag ett extra proteinrikt mellanmål och på den banan fortsätter jag idag. En shake med proteinpulver och spirulina och två ägg och så en nicecream gjord på avokado och banan + kiwi som topping. Mellanmålet är redan förberett, en chiapudding som jag spetsat med en (stor) skopa proteinpulver. Det svåraste tycker jag är att få i mig rätt mängd kolhydrater eftersom jag inte äter pasta och bröd. Tanken på att utbilda mig kostrådgivare/hälsocoach kommer närmare kan jag säga.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Min stackars kropp

  1. Vilken app använder du?
    Funkar der inte med ris, matvete, gryn etc? Tänkte att tex Havregryn går ju bra att blanda i en smoothie.

Lämna ett svar