7 december 2023

23 januari

Är det bara jag som tycker att januari har gått väldigt sakta? Men jag tycker det är på ett positivt sätt. Jag gillar verkligen inte när det känns som att tiden springer fram så det passar mig bra. Den bästa tiden är den som kommer nu och jag vill ha kvar den så länge som möjligt. Älskar känslan av att våren och sommaren framför mig.
Mår ni bra? Det gör jag, lite stel i kroppen efter helgens jobb såklart. Jag har en app på mobilen som mäter steg och distans och i helgen har det blir över 2,5 mil. Inte undra på att det känns i kroppen. Jag behöver mycket stretch!!
Vad ska ni göra idag?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d