Vardagen

Fredagsfrukost

Det har blivit lite av en tradition att jag och Caroline träffas på fredagar och äter frukost tillsammans. Idag bjöd jag på en riktig hälsofrukost med chiapudding smaksatt med kardemumma och vanilpulver och på hade jag sharonfrukt och kiwi. Så underbart gott! Jag gjorde alltid mina chiapuddingar förut på mandelmjölk men jag tycker att det är godare med sojamjölk.
I eftermiddag när barnen kommer hem från skolan så ska vi slänga ut julen. Jag vill även laga någon god mat ikväll som jag vet att barnen uppskattar. Kycklingklubbor kanske och så kycklingfilé till mig och Rickard. Men vi får se. Google är bra till det mesta så jag tänkte se om jag hittar ett bra recept på något gott. Igår på jobbet så bakade jag en fantastiskt god (enligt de som smakade) citronkaka och receptet på den kommer upp senare.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fredagsfrukost

Lämna ett svar