Träning

Bästa sättet att starta veckan på

Jag tror inte att jag riktigt fattat hur mycket jag har saknat att springa snabba intervaller. Idag rev jag av 15*30sek intervaller i 3,36-tempo med en minuts gåvila och endorfinerna flödar nu i kroppen. Det var precis vad jag behövde! Vad härligt det är att vara igång igen. Fomen är på topp vilket bådar gott inför Victorialoppet nästa lördag. Det blir tredje året som vi springer loppet och i år tänkte jag försöka slå mitt personbästa från första året.
Det finns en viktig sak som jag måste förbättra tills dess dock och det är mina sömnrutiner. Det håller inte att kväll på kväll gå och lägga mig vid halv ett. Jag började med vettigare sömnvanor igår och nu ska jag hålla i det. Även om jag sover länge på morgonen så är jag ändå inte pigg eftersom att sömntimmarna kommer på fel sida av dygnet. Nu frukost! Aloevera, chiapudding och kokta ägg.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Bästa sättet att starta veckan på

  1. Men gud vad gott det där såg ut att vara!!! Kul att du hittade till mig med, hur när vad?hihi..
    Svar: Jamen de tär det verkligen, man hittar snabbt nya favoriter när man får möjligheten att testa lite nytt emellanåt.

Lämna ett svar