Vardagen

Laddar för att springa till jobbet

Godmorgon, klockan har verkligen ringt tidigt idag. Jag tänkte göra mig av med dagens träningspass genom  att springa till jobbet. Jag är hur trött som helst men vet att bara jag kommer upp ur sängen kommer det kännas annorlunda. 

Längs med vägen finns det ett fält med prästkragar och blåklint. För att ta sig dit måste man gå över ett dike och högt gräs. Jag skulle vilja ha en rabatt på baksidan full med blåklint. Det är så otroligt vackert!  

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Laddar för att springa till jobbet

Lämna ett svar