Vardagen

En härlig dag

Vi har varit iväg hela dagen, kom precis hem. Imorse frågade Rickard om jag ville ner till Västervik och springa lopp och det ville jag såklart. Barnen följde med och så passade vi på att träffa troll, besöka en gruva som båda pojkarna var helt fascinerade över. Den här dagen kommer jag dela upp i flera inlägg. Det blir för mycket att skriva allt i samma. 
Imorse var jag och Sofia iväg och plockade jordgubbar så jag lägger upp ett par bilder från det. Imorgon ska jag ladda över bilderna från kameran och förbereda inlägg. Jag har så mycket roligt att visa. En racereport ska jag skriva också såklart. Följ mig gärna via bloglovin så missar ni inga av mina inlägg.  
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar