Foton

En throwback på Facebook

Jag såg att Underbara clara hade gjort ett inlägg med sina profilbilder på Facebook. Jag tänkte att det kan vara kul att se hur mina bilder förändrats genom åren.  Bilden ovan är min allra första bild, den togs 16 augusti 2010. Stora örhängen och randiga tröjor var min grej. Jag var för övrigt extremt anti Facebook först men sen började jag med att göra smycken och då tyckte jag att Facebook var en bra kanal att marknadsföra smycken. Det gick dock sådär, hehe, men FB fick vara kvar.
Nästa bild togs när jag, Rickard och Alexander gick från Berg till Borensberg och tillbaka till Berg igen. En nätt sträcka om fyra mil och jag kan fortfarande komma ihåg känslan av hur ont det gjorde i benen sista biten.  
 
Det här är en av mina favoritbilder på mig och Ida…..
Likaså den här…..  Den här bilden togs på Idas tvåårsdag.
En favoritbild. Min hand i Rickards hand. Styrka och kärlek!
 
Samma här, den här bilden kommer jag heller aldrig tröttna på. Trygghet!
Testade hatt en period. Samuels kommentar: ”Mamma, du ser ut som en popstjärna”. Nja kanske inte, men tack för komplimangen.
En suddig hissselfie när jag provjobbade på GG för två år sedan. Synd att bilden är så ofokuserad.
”Som hälsan själv. Jag ska aaaldrig byta bort den här profilbilden. Jag hade den här bilden i ett år och tyckte att den stämde bra in på det budskap jag ville förmedla. En pigg och hälsosam tjej.
I mörkt hår. Jag tycker verkligen om mörkt hår. Får se om jag färgar håret igen framöver.
På vackra Fårö 2016. Också en av mina favoritbilder.
”Som hälsan själv! Den här bilden ska jag aaaallldrriggg byta bort!” Solen i ögonen en varm dag på väg till möte. Jag skulle göra en affärspresentation om Forever.
Ett år senare blev det den här bilden. Sne bena är verkligen min grej. En vacker sensommardag nere vid Stångån. Den här bilden har jag just nu som profilbild. Får se hur länge den är kvar.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En throwback på Facebook

  1. Roligt inlägg! Och fina bilder! Själv har jag ändrat hårfärg och längd på hårer otaliga gånger när jag kikar på mina profilbilder.

    1. Så många frisyrer har inte jag ändrat. Jag har ju mest mitt långa hår. Men ibland funderar jag över hur jag skulle se ut i riktigt kort hår. 🙂

Lämna ett svar