29 maj 2023

Hello hamstrings

Du behöver:
– en matta
– en boll
– en vägg
WOWZA!! Den här stretchen alltså! Den är helt suverän. Första gången jag testade den för ett tag sedan så gjorde jag en bakåtkullerbytta. Försiktighet krävs!
När du kommit upp i position, försök att sjunka ner med rumpan mot golvet. Det kommer bränna och kännas i baksida lår men gör underverk för korta och tighta baksida lår.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Hello hamstrings

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: