Personligt

Throwbackmonday

Jag sitter och tittar igenom mitt arkiv för att se vad jag gjorde samma tid förra året. Jag är så gla att jag har hållt fast vid min blogg och kan gå tillbaka och kika på vad jag har gjort. Det har blivit min dagbok. Det finns vissa saker som jag aldrig skulle skriva om dock. Men här kommer några av sakerna som jag gjorde i oktober 2016. En månad som präglades av pilates, pepp och drömmar.
Härliga, soliga höstdagar. Jag är ledig idag och det hade verkligen varit perfekt om solen skiner idag.
Listor är alltid roligt att läsa och att skriva. Svarade på en massa frågor relaterat till träning.
 
Ni fick följa med på en bloggresa oh hur bloggen sett ut under de tio år jag haft den. Bilden är en av mina första headers.Jag var inte så särskilt bra på redigering….
Jag skrev ett inlägg om det jag behöver jobba med i min pilatesträning. Egentligen så är det samma i år, förutom en sak och det är att jag är lite starkare mot vad jag var då. Med pilates är det så att det egentligen aldrig blir lättare. Men man blir starkare.
Jag och Sofia träffades för första gången eller om det var andra gången utanför löpningen. Vi träffades för att springa tillsammans men har blivit bra vänner och ses någon gång i veckan. Jag fick visst julkänslor och köpte ett gulligt luciatåg.
Jag gav mig själv en plankutmaning. Att bli lika stark på båda sidorna i en pilatesstjärna.
Jag skrev även ett peppande inlägg som handlar om att vad andra tycker och tänker om mig har inte med mig att göra.
En teaser bland höstlöven, såklart. Denna älskade övning som är utmaning för precis allt.Jag gjorde en videofilm med några bra övningar för magen.
Jag skrev ett peppande inlägg till mig själv. Det måste inte vara perfekt. Jag är ganska hård mot mig själv.
Tänk om jag ger upp precis när jag är framme vid målsnöret är ett annat av mina favoritinlägg från oktober förra året. Det vore ju väldigt tråkigt om jag gjorde det då hinder är till för att övervinnas.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Throwbackmonday

  1. Vilken härlig tillbakablick. Första bilden, så vackert även höststämningen. ja inget fel på bilderna på dig heller givetvis, samt dina i mina ögon halsbrytande övningar. ha en god start på denna veckan

  2. Vilket roligt inlägg 🙂 Det är kul med tillbakablickar. Och visst är det trevligt att se vad man har gjort och att det både finns bild och text till. Jag gillar det här med bloggning:-)

Lämna ett svar