Vardagen

Idag måndag är jag tacksam för:

– Att det snart kommer vara varmt, grönt och skönt ute.
– Att det är första maj imorgon och vi går mot varmare tider. Tänkte skriva ljusare tider men det är redan ljust länge på kvällarna. När kvällarna är ljusa länge så vaknar kroppen till liv igen.
– Att jag hade en bra träningsvecka där jag känner att all tid jag lägger ner verkligen ger resultat.
– Att jag är ledig idag. Det hände något så läskigt på jobbet igår. Jag blev alldeles yr, hade ont i huvudet och när jag ställde mig upp höll jag på att svimma. Som tur var så gick det över ganska snabbt.

– Att det gick bra för Ida när hon var hos tandläkaren och skulle dra ut en tand.

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Idag måndag är jag tacksam för:

  1. Härligt att din träning funkar bra!! Nu är det en härlig tid närdagarna är lite ljusare=) l
    Läskig känsla att plötsligt få ont i huvudet och sedan bli yr och svimfärdig. Skönt att det gick över fort. Trevlig Valborg!!!

Lämna ett svar