Vardagen

Inspiration

 

Inlägget innehåller affiliatelänkar
Godmorgon! Idag är det skönt att kunna sitta i soffan och bara vara. Planerna för dagen är att springa en runda, träna pilates och så har jag lovat att hämta Ida innan jag börjar jobba klockan två. Önskar dig en riktigt härlig dag!

Klänning Vero Moda

Blommor, blommor och mer blommor. Jag dras till blommor lika mycket som jag dras till vitt. När jag tittar i min garderob så är det vitt och blommor som dominerar. Så fint ju och jag kommer aldrig tröttna. Outfiten ovan har jag gärna i vår. Och inte att förglömma skinnpajen!
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Inspiration

  1. Gillar klänningen 🙂
    I min garderob är det typ svart, svart och svart 😉
    Tror färgvalet passar in på mitt liv just nu 🙁
    Jag hoppas Din fredag blir fin <3

Lämna ett svar