Vardagen

Jag och min tekopp

 

Regnet står som spön i backen och vad passar då bättre än att sitta i soffan med en mugg te. I bakgrunden står tv:n på och jag kikar med ett halvt öga. Jag har haft en väldans bra dag på jobbet. Tiden går så fort utan att jag för den delen känner mig stressad. Det passar mig som handen i handsken.
Igår var jag med på öppet hus här där jag bor och hade tjugo minuter pilates. Varannan måndag kommer jag hålla pilates och varannan vecka kommer det vara core men det håller inte jag i. Jag hoppas såklart att det framöver kan dyka upp fler tillfällen för mig att mina pass. Det ska bli kul att få komma igång igen. Som jag saknat att leda pass. Imorse innan jag åkte till jobbet så gjorde jag en reklamkampanj för mina pilatesklasser i september. Jag håller tummarna hårt att det ger resultat. Har du haft en bra dag? 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Jag och min tekopp

  1. Så kul att leda pass- hoppas det går bra!!
    Igår var en bra dag, men mkt på jobbet. Avslutade med ett pass på gymmet, idol och Yatzy:-)
    Nu ska jag fixa frukost!
    Ha det gott:-)

Lämna ett svar