Vardagen

Mitt nyår

Gott nytt år och god fortsättning på det nya året! Åren bara springer förbi och det känns overkligt att skriva 2018. Det dröjer nog några dagar innan jag kommer in i att skriva 2018 istället för 2017. Jag har haft ett bra nyår med familjemys och jobb. På nyårsafton så lagade jag till en god lunch. Det blev räkor med ris och så skumtomtepannacotta. Det blev mycket uppskattat.

Vid fyra var det dags för jobb och jag och Pia hade en sådan mysig kväll. Pia hade gjort godaste smörgåstårtan och vi satt tillsammans med de boende en lång stund.
Den här cidern var verkligen god!
Efter jobbet blev det filmmys med Rickard och barnen innan klockan slog tolv. Raketerna fick jag och Rickard titta på själva. Varken Alexander eller Ida är så förtjust i att smälla raketer, vilket bara är bra då jag tycker att smälla raketer är som att elda upp pengarna direkt. Dock så är det fint att titta på.
Fyra timmars sömn blev det i natt och det var svårt att komma upp ur sängen men till slut kom jag iväg. En morgonpromenad blev det vilket gjorde att jag kom pigg till jobbet. En känsla som inte varade särskilt länge, haha. Nästa år ska jag inte jobba delad tur på nyårsdagen. Jag och M pratade om att vi inte skulle göra det men det skulle inte förvåna någon av oss om vi sitter där nästa nyårsdag och jobbar delat igen….
Har du haft ett bra nyår?
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Mitt nyår

Lämna ett svar