Gotland 2018

I Lickershamn och Grausne

Jag kom hem igår kväll och tänkte nu berätta om första kvällen på Gotland. Efter matchen åkte vi och åt kvällsmat och sedan åkte vi vidare till Lickershamn där Gotlands högsta rauk finns, nämligen Jungfrun. Lickershamn är ett friluftsområde med ett gammalt fiskeläge och ligger cirka tre mil nordväst om Visby.

Samuel ville så gärna kliva ner på baksidan. Han hade säkert klarat av det då det var två flickor som klättrade ner och kom upp igen utan problem. Jag vågade dock inte låta honom göra det.
Rickard berättar sägnen om hur rauken fick sitt namn för en intresserad Alex.  Efter besöket åkte vi vidare till Grausne norra raukområde. Det ligger på vägen till Lickershamn, bara några hundra meter i från. Här fick barnen klättra på raukar och Alex som brukar ifrågasätta allt jag fotar tog flest selfies av alla. Han har en dröm om att bli fotograf och kanske att den vaknade till liv lite extra den här kvällen.
Ida posar och pekar på det här sättet på nästan alla bilder, alternativit att hon duckar och inte alls vill vara med. Det ska vara på hennes villkor, hehe.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar