Vardagen

Lyckan i att det regnade

Den här helgen blev en riktig kalashelg. I lördags åkte jag och barnen till Rickards lillebror och firade hans födelsedag i efterskott. Rickars kusiner från Borås-trakten var där. J är fantastiskt duktig på att sy kostymer och var en av de designers som tävlade i Närcon som var nu i helgen i Linöping. Jag fick se hennes bidrag som var Anna och Elsas kröningsoutfits från filmen Frost. Jag vet dock inte hur det gick för henne. Förra året kom hon tvåa.
Jag skrattade så dant när jag såg den här bilden. Det är såklart inte okej att räcka ut tungan åt brorsan eller någon annan för den delen men lite kul var det allt…..
Vi var även hos mina föräldrar igår och firade mammas födelsedag. Vi åt potatissallad och fläskytterfilé, tårta och så njöt jag av att det regnade. Hade jag varit hemma hade jag satt mig när på gräset och bara njutit av att känna regnet mot kroppen.
Mamma hade gjort en sådan fin tårta….
Och jag njöt av min glutenfria tårta. Om det är något jag längtat efter så är det just tårta! Så gott!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lyckan i att det regnade

  1. Testar skriva igen, blev något fel tror jag, annars får du 2 kommentarer 🙈😂 underbart med regn 💦 trodde man inte man skulle tycka 🙊😂 mysiga bilder och extra mysig och busig är den med tungan 👌😂 underbart ju. Kram och ha det bäst 💕

Lämna ett svar