Vardagen

Resfeber

I mina sisådär tio år gamla benvärmare. Jag skulle vilja ha fler par. Det är så skönt och så känner jag mig som den där dansaren som jag aldrig kommer bli. 🙂
Jag har sådan resfeber trots att det är inte idag jag ska åka. Jag har vaknat flera gånger och kollat klockan av rädsla att försova mig. Så idag är jag trött. Det är tur att jag la in ledighet idag.
Fokus idag blir plugg och gå igenom den teori som jag känner fortfarande inte sitter och jag måste även gå igenom mitt praktiska program. En paus blir det på förmiddagen och följa med Ida till tandläkaren. Jag ska även till Norrköping för en mattklass med Linnea. Igår var jag på min sista coachingtimme inför examinationen och det ska bli skönt att ikväll få bara träna och inte nöta detaljer. Det ser jag fram mot. Jag önskar dig en härlig dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Resfeber

Lämna ett svar