Basi Pilates teacher training

Tankar och funderingar

En solig bild från i lördags! Underbara, vackra vinterväder. Det har snöat konstant sen i gårkväll. Undrar om det blir match för mig ikväll eller om den kommer ställas in…. Matchen är på arenan och jag har för mig att det är värmeslingor under mattan och då är det isånafall inga problem.
Jag har sådan resfeber och vill bara att det ska vara torsdag nu. Vad jag längtar efter att få åka iväg nu! Det är så spännande! Men jag är nervös också. Kommer jag ta rätt tunnelbana från flygplatsen eller kommer jag åka åt fel håll. Hotellet då, kan man promenerea dit från studion eller måste jag åka kollektivt? Samma sak här, kommer jag hitta rätt? Men jag försöker att inte oroa mig och tänker att det kommer lösa sig.
Jag var hos Linnea igår och hårdkörde. Vissa övningar kommer det ta tid att lära sig men det finns en anledning till att de är på Masternivå. Det tar tid att hitta rätta schwung.
Något annat jag gjorde igår var att göra instuderingsfrågor på teorin kring varje modul utan böckerna. I sin stora helhet så har jag koll på läget. Det är teori kring de sista tre modulerna som jag tänkte repetera kring idag då jag fortfarande är osäker på viss bitar. Egentligen så jobbar jag idag men tog semester för att kunna läsa fokuserat en dag till. Bra val känner jag nu.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar