Böcker

Mitt inte så perfekta liv

Häromdagen började jag läsa boken ovan. En charmig feelgood-bok. Jag älskar böcker som får mig att brista ut i gapskratt och den här kvalar in i den kategorin. Boken handlar om Katie som drömmer om en karriär i London. Inget går dock som hon tänkt sig. Hon får sparken och hjälper sin pappa och styvmamma att starta upp en glamping. När hennes forna chef kommer dit blir det en lite annorlunda vändning. Men jag ska inte säga för mycket om handlingen, men den är bra. Jag tycker att boken har allt som man kan önska sig av en bok i den här genren. Humor, relationer, en lagom dos av förvecklingar och ja det var nog allt. Läs den om du vill läsa något som garanterat kommer få dig att skratta. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Mitt inte så perfekta liv

    1. Det är verkligen ett bra sätt att fly lite från verkligheten. Men jag blir lite för inne i min bubbla så kan inte göra det så ofta som jag vill.

Lämna ett svar