Vardagen

Morgonpigg men jättetrött ändå

Känner mig frusen idag, 18 grader i köket bara. Så jag har tre långärmade tröjor på mig varav två är polotröjor och så dubbla brallor och strumpor på det. Det blir så ojämt varmt här när det är så varma dagar men fortfarande kalla nätter.
Jag vaknade 04:20, så onödigt att vakna så tidigt. Jag försökte somna om men jag började grubbla på allt jag vill hinna med idag. Så av förklarliga skäl är jag allt annat än pigg. Får ta en luring senare.
Hur tror du att det känns i min stackars kropp idag efter gårdagens dubbla pass? Pust, det känns vill jag lova. Särskilt i mina vader. Det blev väldigt många benböj så det är klart det känns. En del av den sega och trötta känslan beror säkerligen också på att jag vaknade så tidigt.
Min strikta frukost, ca 10 gram kolhydrater. Det är så gott att steka vitkål och zucchini i smör och sedan krydda med salt och peppar. Mums! 
Mina planer för dagen:
– barnen ska snart väckas, iallafall pojkarna. Ida har varit vaken sedan klockan fem så hon har ätit frukost redan. Slängde in ett gäng baguetter i ugnen som grabbarna kan äta sen när de vaknat.Tappade tråden, hrm…. och glömde visst skriva färdigt inlägget och publicera. Så check då på första punkten.
– plugga, tänkte försöka göra färdigt mina fallbeskrivningar idag.
– jobba 16-21
På önskelistan står en promenad i skogen. Jag skulle även vilja filma något pilatespass, dels till bloggen men också för att ha några videoklipp till instagram. Får se vad kroppen vill senare.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Morgonpigg men jättetrött ändå

  1. Så tidigt du vaknade, jag är ingen morgonmänniska men ibland önskar jag att jag var det. Men att vakna så tidigt då hade jag behövt kaffe.Starkt. Din frukost ser riktigt god ut 🙂

  2. Oj vad tidigt. När jag e trött så blir jag alltid så frösen och vill ha mycke kläder på mig. Känner mig också sjuk typ. Konstigt hur kroppen kan kännas när man är trött. Hoppas du känner dig bättre nu

  3. Inte så roligt att vakna så tidigt, då hade jag inte ens somnat än. hehe så är också trött idag.
    Det var verkligen en strikt frukost du åt jämfört med mig som tog mig en latte med massa kalorier *s*. men det såg gott ut.
    Hoppas du hinner med en promenad och att dagen blir fin trots trötthet. kram

  4. Oj det var verkligen en tidig morgon, man blir helt förstörd när man vaknar sådär tidigt för man är trött hela dagen. Hoppas du kan sova lite längre inatt! Men alltså mums vad gott det där verkar vara, måste testa att göra det 🙂

  5. så jobbigt när man inte kan lyckas få ordentlig sömn, vaknade också och kunde ej somna om i natt, sitter lite som ett spöke nu haha XD

  6. Det var lite onödigt av dig att vakna så tidigt det kan jag hålla med om. Jag hoppas att du hinner med en skogspromenad även fast du verkar ha lite träningsvärk. Jag svarar på din fråga om kost i morgon tänkte jag 🙂

Lämna ett svar