29 maj 2023

Ska jag ha med tabataintervaller?

Den här bilden dök upp i mitt facebookflöde imorse. Det här var då en av mina favoritfrukoster. Så gott det var med mängder med färsk frukt och egengjord granola.
Godmorgon! Vad svårt det är att komma upp på morgnarna så här efter fyra veckors semester när klockan inte ringt en enda dag. Förutom när vi skulle till Gotland då. Igår glömde jag till och med att ställa klockan men med min tur så vaknade jag sex minuter innan jag var tvungen att åka. Imorse snoozade jag nästan en timme. Varför liksom?
Tänk om jag förresten kunde göra en sak i taget. Vet du att jag nu gör tre saker samtidigt: skriver på min uppgift som ska lämnas in idag, lyssnar på min spellista till min coregympa som startar nästa vecka och så funderar jag på på passuppbyggnad. Fyra saker blir det visst eftersom jag skriver på mitt inlägg också. Suck alltså, är övertygad om att saker skulle gå snabbare om jag gjorde färdigt en sak i taget. Det är dock inte riktigt min melodi.
En annan sak jag funderar på är om jag ska med tabataintervaller i mitt pass. Det är ju något som jag verkligen älskar men vet att alla inte uppskattar det. Hade du gillat att få köra en låt med tabataintervaller? Låten jag tänker på är fyra minuter.
Jag tycker dessutom att det börja bli dags för en frågestund igen. Ställ frågor om vad du vill till mig så sammanställer jag under veckan. 🙂 Nu ska jag sätta mig fokuserat med studierna. Önskar dig en härlig dag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ska jag ha med tabataintervaller?

 1. Ja det här med att snooza är ju jäkligt dumt egentligen. Men samtidigt riktigt skönt I stunden, så får man lida sen 😂 Jag körde oftast en låt när jag hade tabata intervaller på tränings schemat. Det vsr tungt och jobbigt men alltid värt det i slutändan ❤️

 2. Hur träffades du och din man?
  Vart ser du dig om 10 år?
  Du har nämnt att du har en tro (jag kan ha frågat detta innan) tror du i ren allmänhet eller tillhör du någon särskild tro/kyrka?
  Vart får du inspiration till dina pass du bygger upp?
  Vad är det bästa med ditt jobb?
  Har du någonsin funderat på att läsa till hälsocoach eller liknande?
  Vad är din resp din mans bästa egenskaper?
  Jag vill ju ställa en sån där riktigt klurig fråga, men jag kommer ju inte på något bra 😒

 3. Åh så kul med frågestund vännen! Jag undrar, vad har du för intressen? Vad gillar du mest med att blogga? och Hur hittar man motivationen till att börja träna? Kram 🤗🌸

 4. åh så gott ser nästan ut som hotell frukost, tänk så många gånger att man skulle ha hemma, så man kunde äta frukostar som liknad just hotell frokostar jösses så mysigt det skulle vara 🙂 <3

 5. Vilken god frukost du ser ut att ha fått den morgonen. Ställer man upp frukost så så tycker jag det blir lite godare. Haha jag är likadan jag kan inte göra 1 sak i taget 😀

 6. Håller med dig om att det är mumsigt med färsk frukt 🙂 Ser ut som en mysfrulle 🙂 Vilken tur att du vaknade innan du behövde åka :O Alltid jobbigt att behöva gå upp tidigt igen efter ledighet :/

 7. Jag är oxå alldeles för duktig på att göra flera saker samtidigt. Tabata-intervaller är bra upplägg på träningspass. Tycker jag iaf.
  Så länge sen jag tog mig tid att läsa din (och andra) bloggar. Har massor att läsa ikapp 🙂

 8. Jag önskar att man kunde äta en stor stadig frukost på morgonen, men är så dålig på att äta överlag! Men mycket har att göra med hur mina dagar är, hur jag mår osv… Inget roligt alls!
  Vi tjejer är grymma, vi kan göra många saker samtidigt (Y)

 9. Hade jätte svårt att komma iväg till jobbet. Längtade inte alls att börja jobba igen. Det har varit skönt att slippa vakna till klockan. Att veta att man kan ligga kvar fram till tolv om man velat.

 10. Ja det såg onekligen väldigt gott ut sugen jag blev på att äta någon mer frukost här, mums. vad jobbar ni med, du och din man, samt hur gamla är era barn?

 11. Haha det är ju alltid svårt att ta sig upp efter ledighet, oavsett om det är efter en helg eller semester tycker jag😂
  Spännande! Aldrig hört talas om det men du får gärna berätta mer!

 12. Förstår dig, den frukosten såg inte alls fel ut. Jag är en sådan människa som inte kan snooza, försover mig alltid när jag gör det.
  Om det är någonting du älskar tror jag att det kommer återspegla sig på de andra, kör bara.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: