Tips

Veckans länkregn och explosivitet

Oj, vad segt det var att kliva upp imorse. Kände inte alls för att kliva upp, så varmt och skönt under täcket. Men jag har nu jobbat några timmar och har rast just nu när jag skriver det här inlägget.  Jag trotsade min ovilja att träna och gav mig ut och körde styrka och explosivitet, fokus ben med andra ord. Jag tänkte att några av övningarna jag gjorde får ett eget inlägg. Kanske ikväll eller under morgondagen, vi får se. Men jag kan säga att mina ben darrar verkligen, får se om jag kommer kunna gå på dom idag, haha. Jag är riktigt nöjd med dagens pass! 
Idag är det ju lördag så det är dags att tipsa om veckans bloggare i Social media support and share group. Kul att vi blev så många som delade inlägg den här veckan. Älskar supporten som vi ger varandra! Så kika in på dessa härliga bloggares inlägg. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Veckans länkregn och explosivitet

  1. ja alltså jag har kännt lika på morgonen, dom senaste veckorna det är så mysigt och varmt nästan liggit och znossat varje dag, fast jag vet jag inte borde göra det, för blir så seg av det. blir mycket piggare under dagen då jag inte ligger och znossar en timme haha. fast dom senaste veckorna har det bara inte gått att motstå haha xD <3

  2. Kände exakt samma när klockan ringde idag!! Skönt med lite rast iallafall, jag är på andra delen av min delade tur.
    Kan tänka mig passet kändes skönt efteråt iallafall, eller det är så jag brukar känna när man egentligen inte vill 🙈
    Kul med veckans länkregn med, ett bra sätt att nå ut.

  3. Blir så inspirerad att komma ut och träna när jag läser detta men är inne i en riktigt dålig träningsperiod just nu. Bara cheerleading en gång i veckan.
    Härligt länkregn denna vecka med många fina Bloggare ❤

Lämna ett svar