Vardagen

Ett besök vid Getåravinen

I måndags så åkte jag, Rickard, Samuel och Ida till ett naturreservat utanför Norrköping. Alexander ville inte följa med. Det var lite klurigt att hitta hit, där vi åkte fanns det inga givna parkeringsplatser. Så vi ställde bilen längs med vägen vid en orange plupp som visade att leden började där. (Fanns fler så det var bara att välja och vraka, nästan iallafall)
Först följde vi leden åt ena hållet men Samuel som gick först tyckte inte att det var något kul efter en bit så vi vände och gick åt andra hållet istället.
 
Jag blev sugen på att plocka svamp. Karl Johan (svampen på bilden) har jag inte ätit eller plockat på flera år. Minns hur jag och pappa gav oss ut och plockade svamp.
Jag har aldrig sett en så stor skalbagge, Lite längre fram stötte vi också på en helt vit fjäril. Det var ingen citronfjäril. De känner jag igen. Det här var en annan fjäril. Den var häftig att se. Måste googla framöver och se om jag kan hitta vilken sort det var.
 
 
Molntäcket sprack upp och solen sken mellan träden. Fantastiskt vacket! Jag ångrar mig att jag inte tog med systemkameran. Särskilt eftersom att en del av bilderna som togs blev suddiga.
Älskade att vandra här. Hela tiden hörde man bäckens porlande. Tänk lite mer regnig sommar, då blir flödet ännu högre. Underbart ju! På vägen tillbaka fick vi springa, hehe för Ida fick världens fart i benen. Så roligt att se!
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ett besök vid Getåravinen

  1. Vilket mysigt ställe ni varit på. Älskar naturen 🙂 Ja, den skalbaggen var stor, haha. Ha en fin lördag, kram.

Lämna ett svar