Personligt

Fem fakta om mig

Godmorgon! Jag letade efter en bild till det här inlägget och hittade då den här ovan. Den är från maj 2018. Jag älskar ljuset i bilden. Tidigt morgonljus är så vackert!
– Jag funderar ofta på om jag är för positiv och peppig. Men kan man verkligen vara det? En tanke som jag egentligen bara borde förpassa någonstans där den inte kan störa mig.
– Jag tycker att humlor är gulliga och njuter av att se de surra omkring bland all min lavendel.
– Förut så tyckte jag inte om att gå och lägga mig i renbäddad säng. Jag kunde inte somna, det var liksom för krispigt på något sätt. Nu däremot så älskar jag känslan!
– Jag är inte rädd för mättat fett och skulle aldrig äta statiner (kolesterolsänkande läkemedel.) Ny forskning visar att det som man tidigare beskyllt kolesterolet för stämmer inte. Man har trott att kolesterol är en bov som orsakar hjärt och kärl-sjukdomar. Nu vet dock att kolesterol är livsviktigt och lappar och lagar i kroppen. Kolesterol produceras efter behovet i kroppen. Dumt med andra ord att sänka. Den här tanken är dock kontroversiell och det kommer nog ta tid innan läkare slutar skriva ut statiner. LÄS MER HÄR (om du vill 🙂 )
– Jag stör mig på den brist på respekt om finns. Idag tänker jag till exempel på den här frågan: hur mycket respekterar vi andra och den tid de lägger ner på att fixa grejer? Jag tänker bland annat på de som fixar kalas till sina barn och så är det ingen som lägger ner två minuter på att skriva ett sms om de kommer eller inte. Eller de gånger man förbereder något annat och så struntar folk i det.
Det här är något som stör mig. Hur svårt ska det vara att meddela återbud om det händer nägot eller att man inte har tid? Jag tycker att det är respektlöst.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fem fakta om mig

  1. Så kul att läsa mer om dig och NEJ! man kan ALDRIG vara för positiv. Man ska vara glad åt den egenskapen. Maken som jobbar inom arbetsmarknadsenheten ser negativitet varje dag och det är inge kul egenskap. Du ska vara Hanna helt enkelt. Vi alla får daliga dagar, men det är positiviteten som gör att vi orkar vidare ❤

  2. Åh dessa inlägg tycker jag är så intressanta att läsa! Humlor är verkligen söta ja förstår inte hur de kan ses som skrämmande 😃 Håller också helt med dig angående de här med respekt. Känns som vi verkligen lever i ett kallt samhälle idag & de skrämmer mig verkligen 😕 Ha en fortsatt fin vecka❤️

  3. Haha jag tycker inte alls humlor är gulliga tycker de sätt de låter på och att dom kan stickas är läskigt. Antar att det är för att jag gillar att bli stucken med nålar. Jag håller med dig om att man ska höra av sig, fast jag brukar få dåligt samvete men tycker man ska höra av sig. 🙂

  4. Håller med om så mycket du skriver här. Särskilt om respekt, det minsta man kan göra är att höra av sig i den och andra situationer. Förstår ibland inte hur folk tänker.
    Jag har funderat och tror inte man kan vara för positiv och peppig, så länge man också kan visa andra sidor. Eller som jag ser det kan inte allt i livet vara bra. Någon gång stöter man ju på ett gupp. Sen förstår jag tänket att man vill ha en positiv attityd, så försöker jag också vara. 🙂

  5. Det sista håller jag med om. Så nonchalant tycker jag. Har ett par sådana i min närhet, men har börjat markera tydligt där.

  6. ja dådant är hemskt tråkigt, blir man bjuden kan man i alsin dar meddela om man kommer el ej, bättre at tta ett nej än bara nonchlans

Lämna ett svar