Pilates

Tre övningar från mitt pass

Idag tänkte jag ge dig en liten sneakpeak från mitt pass. Det är tre övningar som kommer utmana din core. Då kör vi!
Sträck ut ett ben, det andra hålls kvar i tabletop. Rotera mot benet i tabletop. Pointa foten och sänk benet, flexa och lyft upp. Repetera sju gånger till. Innan du går över till andra sidan, gör vanliga crisscross, runt åtta på varja sida. Stanna på det ben som inte höjt och sänkt än. Lyft upp och sänk återigen åtta gånger.

 
Ställ dig på knä, fäll ut ena benet så det är rakt. Lyft upp armarna mot taket och fall åt sidan. Aktiva magmuskler. Repetera åtta gånger och gör sedan samma sak på andra sidan. Du får en stretch samtidigt som magen får jobba.
Sitt upp och ta tag under knävecken, lyft upp i ryggen så även ryggmusklerna jobbar. Sträck ut ett ben, sänk och sträck ut det andra. Repetera tio gånger på varje ben.
Utmana dig och lyft båda benen. Repetera tio gånger.
Ha så kul! Under dagen kommer jag även lägga ut klipp på instagram

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tre övningar från mitt pass

  1. Du är så sjukt inspirerande inom träning, älskar dina videos du delar med dig av på det här viset för jag lär mig så mycket 🙂

  2. Tack för övningarna. Jag har precis börjat lite smått komma igång med min träning igen. PRomisar och yoga har det blivit. När jag är mer inne i tränandet ska jag testa pilates

Lämna ett svar