Ketojourney

Pilates is my happy hour

Halloj! Jag har haft en lång dag på jobbet samtidigt som den verkligen gick jättefort. Jag ”råkade” dock snooza i över en timme imorse. Det var skönt just när jag låg i sängen men inget vidare när jag väl kom upp. Jag var så trött! Slutade fyra och då åkte jag direkt iväg på domarklubbens årsmöte. Jag sitter i valberedningen så det skulle plockas fram några styrelsemedlemmar som var på omval. Det bjöds även på smörgåstårta och jag roffade åt mig ett gäng räkor. Återigen var det flera som ifrågasatte att jag bara åt räkorna och inte brödet. Kan inte jag få äta det jag vill utan att folk ska kommentera…. Min tröja förresten, fick den av Rickard i födelsedagspresent men jag valde den. 😜 Stor favvo redan och jag ser fram mot att träna pilates i den. Texten är så jag!

Från en sak till en annan, idag har inte varit någon bra ketodag. Jag kom inte upp imorse så jag åt varken frukost och hann heller inte fixa någon lunch. Jag har inte ballat ur fullständigt, har fortfarande ätit under 25 gram kolhydrater men med betoning på för mycket protein och för lite fett. Det är inte bra men äsch, nya tag imorgon.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Pilates is my happy hour

  1. Jag kan förstå att dom som vill börja med keto kan behöva goda råd. Det verkar vara en ganska komplicerad kosthållning😄 Jag försökte mig på lchf för några år sen, men det blev ett antal veckor och sen gav jag upp. Fick ont i magen av att äta så mycket fett. Är det lätt att fastna i att äta ett väldigt begränsat antal maträtter när ingredienserna man kan äta krymper?

Lämna ett svar