Vardagen

Madeleines bloggutmaning

Godmorgon! Det här inlägget är tidsinställt. Antingen så ligger jag i sängen och sover som skönast eller så har jag vaknat tidigt. Jag tror mest på det första alternativet. När jag skriver det här inlägget har Rickard precis gått till jobbet, jag har ätit kvällsmat efter dagens träning och all energi rann bokstavligen ur mig. Helt galet trött. Nu när jag slappnar av efter veckans jobbpass är det precis som att all energi bara försvinner Jag hoppas såklart att den här lördagen som jag har framför mig startas pigg och glad. Planerna idag är att städa och så vill jag ha revansch på gårdagens apjobbiga pass. Men det passet tänkte jag inte berätta mer om. Det har jag ju redan gjort, om du scrollar ner lite. 🙂  Istället ska jag skriva om Madeleines aprrilutmaning som jag idag tänkte fortsätta på. Önskar dig en helt fantastisk lördag!
14. Nu har skolorna i Dalarna påsklov, gör du något speciellt under denna dag?
Barnens påsklov är slut så idag börjar de skolan igen. Jag ska jobba ett kvällspass och innan dess står studier på schemat. Vi startade en ny kurs igår: samtalsmetodik så jag ska sitta och läsa en del.
15. Vilken var din första mobiltelefon?
En turkos Ericsson T10, jag gillade verkligen ”fliplop-telefoner” som jag kallade det för. Men alla tyckte att den var rätt ful i färgen. Det tyckte inte jag då, jag gillade den.
16. Minns du ditt hemtelefonnummer från barndomen?
Absolut, 013-213620. Jag tror inte att det finns kvar längre. Nepp, det gör det inte, var tvungen att googla, haha. Pappas nummer från barndomen kommer jag också ihåg men det vill jag inte skriva här eftersom det numret fortfarande är i bruk.
17. Tv-licensen är borttagen och är nu istället något vi betalar på skatten, vad tycker du om detta?
Det är ingenting som jag tänker på. Skönt att slippa en extra faktura.
18. Är du med i facket? Anser du facket vara viktigt eller oviktigt?
Jag tycker att facket är viktigt men jag är inte med i facket. Jag har aldrig varit i konflikt med min arbetsgivare så det har inte funnits behov av ett medlemsskap.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Madeleines bloggutmaning

  1. Min första telefon var med en flipflop mobil 🙂 Kan ärligt sakna de typ av telefon i bland den hade batteri i flera dagar <3 skönt att du kan slappna av efter veckans jobb 🙂 Hoppas du får en fin lördag <3

Lämna ett svar