Vardagen

Söndagslistan vecka 52

Veckans roligaste bild. Brorsans katter låter inte granen vara….
Jag tog en bloggpaus över juldagarna, förutom inlägget på julafton då. Det första jag vill skriva om är att min älskade förstfödda har fyllt sjutton år. Tyvärr var jag tvungen att jobba på kvällen och det kändes ju sådär. Men vi fick en fin morgon med paketöppnande och hamburgare till lunch. Efterrätten blev pannacotta. Som dock inte hann stelna riktigt innan jag skulle iväg så jag tog min efterrätt på kvällen.
Känsla: Mycket glädje men också väldigt jobbigt med vissa saker. Det har varit tufft! 
Väder:
På julafton var det strålande sol och minusgrader. Lite mer julkänsla fick jag av minusgraderna även om snön lös med sin frånvaro. Igår när jag var på jobbet började det snöa men den lilla snö som kom har nog töat bort nu.
Godaste: Julbordet! Och min hemkokta knäck.
Outfit:
Veckans 😝: Att jag inte sovit så mycket som jag velat och inte fått till någon pilates. Fetfailade med andra ord vad gäller veckans mål som var mer promenader med Rickard och mer pilates. 
Något nytt som jag gjort: Testat på att vara på en akutvårdsavdelning. Det har dock varit väldigt lugnt men ska ju vara där 6 veckor till så det lär nog hända grejer.
Köp: Jag har inte köpt något, däremot har jag fått grejer. Det blev lite nya träningskläder, en nackvärmare och en fotvärmare. Det blir perfekt för mig som är en liten fryslort så här på vintern.
Låt:

Träning: Jag kommer inte ens ihåg vad jag tränat den här veckan. Jag vet iallafall vad jag inte tränat och det blev ingen pilates den här veckan heller. Måste verkligen komma igång med det igen. Mina stackars höfter mår inte alls bra. 
Positiva punkter från veckan:
barnen är nöjda med sina klappar.
– byggt pussel med Ida. Bara jag skrivit färdigt det här inlägget så ska jag sätta mig med henne.
att vi kunde coronasäkra så tomten enligt tradition kunde komma på förmiddagen. Allt annat blev högst otraditionellt men väldans trevligt ändå.
att solen har lyst, men inte med sin frånvaro
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Söndagslistan vecka 52

  1. Det var en rolig bild. Min bror har 4 katter och ingen julgran… av förklarliga skäl. Jag har haft en bra träningsvecka, men lite rörlighet och streck skulle inte skada. Härligt att tomten kunde komma!
    Snygga byxor förresten!

Lämna ett svar