Vardagen

En dag vid sjön

För ett år sedan var det riktig vinter! Jag och Rickard åkte till Tinnerö och hade en härlig förmiddag vid Rosenkällasjön. Om du bor i Linköping eller de trakterna tycker jag definitivt att du ska besöka platsen. Tinnerö är ett stort eklandskap och naturreservat med fantastisk natur och bra promenadstråk. Eller att springa om man vill det!😜 Det är också väldigt barnvänligt.
Jag är nog den enda i min omgivning som längtar efter riktig vinter. Alla andra vill ha vår. Häromdagen fick jag världens vårkänslor när jag åkte hem från jobbet. Det var strålande sol och alldeles stort på vägbanan. Det är svårt då att förstå att det faktiskt bara är januari…..
Puss älskling! 💓

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En dag vid sjön

  1. Jag fick också vårkänslor för någon dag sedan och det är faktiskt svårt att förstå att det är bara januari. Vilken fin bild på dig och Rickard, ni är så söta ihop 🙂

  2. Vilka härliga bilder!! Det är så vackert och härligt med riktig vinter, men i år är jag glad över att vi inte haft någon snö eftersom mitt vänstra knä inte är bra.

  3. Men gud va mysigt de ser ut och härligt 🙂 påminner lite om här hihi 😀 Jag har varit i Linköping några ggr men aldrig just där ni var – synd man inte fick uppleva det

  4. vilka härliga bilder! ja, det är svårt att förstå att det bara är januari, jag är en av dom som längtar till våren (längtar hårt) och kommer bli sååå besviken när kylan och snön kommer i slutet av februari eller mars… (gillar snö om det får vara vinter och den får ligga kvar men här i Stockholm får den ju inte det)

Lämna ett svar