Vardagen

Typ ett foto i timmen

Jag hade tänkt att ta det lugnt idag. Men ändå har jag gjort en hel del. Jag och Rickard har tagit en kvällspromenad och jag tänkte bara skriva färdigt inlägget och publicera så ska vi hugga in på glass och jordgubbar. Houseboxen är införskaffad så vi ska börja se de första avsnitten. Får se hur många avsnitt det blir.
Idag har jag:
– tvättat en hel massa kläder och hängt tvätt (är det inte sommar att kunna hänga tvätten ute)
– pratat en bra stund med M och Rickard om allt möjligt.
– testat min nya jumpsuit som jag kommer i med lite akrobatik. Varför sätter de inte i dragkedja i såna kläder?
– jag har börjat skriva ett inlägg om Gotland och hur coronaanpassat det var.
– jag har fortsatt läsa på Emelie Schepps första bok om åklagaren Jana.
 
– hoppat studsmatta. Jag var ju tvungen att kolla att den är säker att använda för barnen. 😜
– röjt i garderoben och plockat bort allt som är för litet. Typ alla korta shorts och jeans som inte passar längre. Varför sparar man på sådant egentligen?
– noterat att min fläder blivit väldigt stor. 
– ätit grillat till kvällsmat. Alltså Rydbergs kalla bearnaisesås. Så galet god ju, hade jag inte haft självbehärskning så hade jag ätit direkt ur flaskan. Nästan iallafall.
Jag har också gjort ett försök till att bygga upp en gotlandsbåt av lego med Alexander och Ida och nervsammanbrottet var nästan ett faktum. Så svårt! Varje gång som vi åkt färjan över så har vi funderat över om den ska följa med hem eller inte. Den här resan köptes båten och beskrivningen var inte så lätt att fatta. Har du någon gång köpt möbel på Jysk? De instruktionerna är som plockepinn…..
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Typ ett foto i timmen

  1. Vilken härlig dag, ja, det är underbart att kunna hänga ut tvätten….helt annat att ta hand om den sen när man plockar ner den än när man tar ut den ur torktumlaren. Älskar Schepps böcker om Jana, de är så bra

  2. Låter som att du har haft en fantastiskt bra dag 😊 ska själv ställa mej och rensa ut mycket saker i dag ❤️

  3. åh så mysigt och gott med jordgubbar och glass. Haha ja den svåraste möbeln jag varit med om till att få ihop var ett skrivbordet jag köpte i från jysk asså inte säker fortfarande om den blev helt som den ska i monteringen , det liksom hur man en vände och vred på det känndes det som det fattades grejer XD.Haha förstår känslan om båten var på den nivån asså. 😂❤

  4. Sådana här inlägg gillar jag 🙂 Det känns som att man är på besök hos personen (dig i detta fall) som man är inne och läser hos! Visst inser man såhär i vuxen ålder att studsmatta faktiskt är bra träning? Haha.

Lämna ett svar