Allmänt trams

En makeover

Min blogg har fått sig en makeover. Jag har tänkt hur länge som helst att jag ska fixa en ny header och idag fick jag inspiration. Vad tycks? Före 👆👆 Efter 👇👇
Blommorna på bilden heter blåeld och de växer som ogräs på Gotland. Citatet får hänga med även den här gången. Det är ett av mina favoritcitat av Joseph Pilates. Det handlar om att ha fysisk hälsa. Med ordet fitness är det lätt att tänka muskelknuttar på gym men det är inte alls det som det handlar om utan snarare om fysisk hälsa. Att må bra!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En makeover

  1. Åh, tycker det ser fint ut! Gjorde själv en ny header för ett tag sedan. Känns alltid uppfräschat på det sättet.

  2. Gud ja din blogg blev jätte fin gumman 🥰 de är kul att fixa sin blogg ändra den lite och rusta till den lite 😀 va fina blommor åhh ja e som besatt av de

  3. Oh men vad kul med en liten förändring, tycker den nya blev himla fin! Blommor blir man alltid glad av och det ger ändå en liten extra motivation att blogga 😃 kanon!!

Lämna ett svar