Fotboll

En fotbollsmatch

Hoppa över det här inlägget om fotboll inte roar dig.
Igår dömde jag en sådan rolig match med J och J, det var högt tempo och någon tuff situation här och där men mest fint spel. Släppte en sådan fin fördel som det var nära att bli mål på. Såna situationer blir jag så glad när jag sätter. Det var hur kul som helst att få döma en sådan match. Formen kändes faktiskt okej, fortfarande behöver jag jobba med tempoväxlingar. Just nu känns min maxfart blaha och det stressar mig en aning. Har fortfarande löptestet framför mig… 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En fotbollsmatch

  1. Jag tittar gärna på fotboll, och längtar så tills allsvenskan drar igång. Vi kommer iaf gå på en match i svenska cupen på lördag, om nu min kära make beställt biljetter. Jag fixar alltid biljetterna, men just nu erbjöd sig han att göra det.

  2. Men gud vad kul för dig 😀 Nästa gång kanske de blir mål, kanske flera 😀 go bruden du fixar det!!! 💞😍

  3. Måste vara otroligt roligt att vara domare! Vilken division är det du dömer på? 🙂 Man får ju lite ont i magen när man läser om alla fotbollsdomare som råkar ut för diverse hot hit och dit i de höga divisionerna..

  4. Ha ha, nä fotboll roar mig sannerligen inte, men det spelar inte så stor roll vad du skriver om för jag gillar ditt sätt att skriva och sätta din personliga prägel på det, så jag läser gärna om fotboll när du skriver ❤️

Lämna ett svar