Träning

En sån där dag….

Dagen startade med att jag var pigg, gick och la mig vid sju igår kväll och sov hela natten. Det var helt underbart skönt faktiskt. Pigg har jag i och för sig varit hela dagen. Jag lyssnade på sista avsnittet av podden sekter medan jag knallade till tåget. Den här veckan handlade avsnittet om moonrörelsen och förra veckans avsnitt handlade om FLDS, den lite mer extrema delen av Jesu Kristi kyrka av sista dagars heliga. Superspännande verkligen! Nu får jag vänta ända till i höst med att få veta mer om olika sekter och rörelser. Det ser jag fram mot. Ända sedan jag var tonåring har jag varit fascinerad av olika sekter och läst böcker av avhoppare.
På jobbet var det så lugnt! Vi var nästan mer personal än patienter och det är skönt att kunna ta det lugnt. Jag bakade bland annat två kladdkakor. Fast jag har samtidigt haft en sån där dag där jag bekymrar mig alldeles för mycket och får för mig saker och ting. Till exempel att folk tycker si och så om mig. Så galet dumt! Fattar inte varför jag håller på så. Av någon anledning har jag haft tårarna nära och toleransnivån för saker och ting som jag normalt inte lägger energi på blir stort. Men imorgon blir en bättre dag!
Ikväll möttes vi (läs jag och Rickard)  upp med några medlemmar från domarklubben för att springa ett gäng intervaller. 10*200 meter med ungefär en minuts ståvila mellan varje och efter det körde vi start och stopp på en 100 meters sträcka. Jag klockade mig idag rullande för att se var jag ligger någonstans och kunna jämföra. Men känns som att allt gick snabbare idag. Tiden du ser ovan är inklusive uppvärmning så aktiv tid blev i för mig ett relativt högt tempo. Gnällde ju tidigare idag över min form men efter dagens pass känns det som att jag börjar komma tillbaka. Glad över det!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En sån där dag….

  1. Kan du inte tipsa mig om olika poddar och böcker som tar upp om sekter?. Jag är ju inte kristen men jag tycker också att sekter är så intressant att läsa om/lyssna. Har du hört talas om sekten "Jonestown"? 🙂

Lämna ett svar