1 december 2023

Söndagslistan vecka 18

Godmorgon, det är en rätt trött tjej som sitter här. Jag hade lite svårt att komma till ro och när jag väl somnade så vaknade jag mycket. Men nu är jag uppe iallafall och redo att snart knalla iväg till tåget. När jag kommer hem i eftermiddag har jag gjort min jobbhelg för den här gången. Det har gått så snabbt! Önskar dig en härlig dag! 
Godaste: Min frukost imorse: bananpannkakor med massa smarrig topping.
Känsla: Huvudet upp och fötterna ner. Tycker det har varit en bra vecka. Jag har varit trött men det har jag tagit igen nu med att försöka somna tidigt. Känns mycket bättre nu. Jag har jobbat mycket men märkligt nog känns det inte i kroppen. 
Bästa film: Bohemian Rhapsody, filmen om Freddy Mercury och Queen.
Träning: Jag kanske får vara lite trött i benen…. Räknat ut alla kilometer jag rört på mig den här veckan och det blev drygt fyra mil med alla promenader och löpning. Jag stänger veckan på 24 kilometer löpning och 17 kilometer promenad….
Reflektion: Varför kör Östgötatrafiken med två tåg kopplade halv sex på morgonen men inte i rusningstid? Det är ju knappt en människa som åker med vid den tiden. Iallafall inte från min station. De borde definitivt köra med två tåg i rusningstid. Det är ganska svårt att hålla avstånd då… En annan grej angående mitt tågåkande är varför första tåget på helgmorgnarna går först 20 över sex. Ska inte vårdfolk kunna åka kollektivt till jobbet på helgerna med?
Veckans bild: Det får bli den här 👇👇👇 För att den säger så mycket trots att den är så ”enkel”.
 
 
Väder: Det har verkligen var kallt den här veckan. Regnet har fallit och en morgon var det
minusgrader. Solen har jag sett någon stund här och där.
Veckans viktigaste inlägg: Om att vara inspiration oavsett om man håller sin linje strikt eller ibland gör avsteg. HÄR  << Länk kan du läsa det inlägget.
Fem positiva från veckan:
– Haft ett bra efter intro-samtal med min chef.
– Alla promenader det har blivit.
– Jag är nästan klar med ett skolarbete. Ska bara korrekturläsa det en gång till.
– Det har också blivit många löppass med bra kvalitet. 
– Fick lite cred av en av mina nya kollegor idag som tycker att jag lär mig fort och är duktig. Det blev jag glad över.
– Att jag har jobbat mycket men ändå känner mig pigg. 
Veckans låt: The show must go on
Veckans mest lästa inlägg:
Det hoppar vi över den här veckan. Skriver inlägget två mobilen och det är lite knöligare att länka. 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Söndagslistan vecka 18

 1. Beröm gör så mycket. Borde vara mer av sådant runt i kring ❤
  Tycker det låter som en bra vecka fina du ❤
  Har saknat att läsa din blogg, skönt att ha tid igen till det.

 2. Att inte sova gör ju att man inte blir människa. Då jag såg din lista kom jag på att det var måndag och dags för min 🙂 Är totalt veckovill just nu

 3. Jag känner mig helt död, haha! Men skönt att du känner dig okej i kroppen trots veckan/helgen som varit med jobb. Bananpannkakor låter så himla gott.
  Konstigt de där med tågen, ibland förstår man inte alls hur de tänker.
  Skönt att du kommit ut på promenaderna iallafall.

 4. Åh bananpannkakor är ju så himla gott ! Är det mycket förut ;D nu vad de faktiskt länge sen ! Håller med dig om låtvalet ! Den är ju så bra !

 5. Tack för fin hälsning hos mig.
  Jag har också haft många nätter senaste tiden där jag inte sovit så bra som jag önskat… tror att det har att göra med situationen vi lever i…
  Hoppas du får en fin måndag och start på nya veckan!
  /Maria

 6. Ja jag är heller inte så där jätte pigg om man ska vara ärlig.. kunde heller inte somna – mycket tårar, ledsen, ångest tankar.. kanske somna 03.00 o upp strax innan 06.00 men bara att kämpa. Omg gud va ja älskar den filmen alltså – kan se den hur många ggr som helst ♥️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: