Vardagen

Hösttankar

Höst, smakar lite på det ordet. Nu är det september och då är det höst på riktigt för mig. Träden börjar skifta i färg men än har inte sen riktiga explosionen börjat. Det är mörkt när jag går till tåget. Idag hade jag dessutom både mössa och vantar på mig. Det är inte ens 6 grader ute. Ja, som du förstår så var mitt test negativt. Några minuter efter jag pratat med en kollega så fick jag svaret. Så skönt! Nu behöver jag inte vara hemma längre utan kan försiktigt börja leva som vanligt igen. Jag börjar med en promenad till tåget, ett dagpass och pilates ikväll. Önskar dig en fantastisk dag! 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Hösttankar

  1. Tog ett antikroppstest och det var också negativt. Så besviken blev jag. Tänk om man ändå hade fått det och inte blivit sjukare än vad jag varit. Hösten är nog här trots en go värme ute.

  2. Ja nu är hösten sannerligen här. Det blir ju så vackert på träden denna årstid, men gillar inte regn och risk som ofta kommer med årstiden

  3. Det har verkligen börjat att bli kallt nu på morgonen när man ska gå ut 🙂 Hösten har verkligen börjat att komma på allvar då löven börjar att skifta färg 🙂 här åker med vantarna på snart

Lämna ett svar