Pilates

Att äta en slarvlunch och ha pilatesfokus

Minns du att jag skrev om att jag skulle gå med i ett mentoprogram i pilates? Mitt fokus har väl varit så där men den här veckan har jag försökt kika lite mer på det och jag har gått igenom tre korta klipp med saker att tänka på och en workshop. Det känns verkligen som att jag har fått en nytändning igen. Jag tänkte på det när jag gick ifrån jobbet igår hur mycket jag återigen börjat drömma om en egen pilatesstudio. Det kom särskilt upp när jag gick förbi en lokal som i mitt huvud skulle passa perfekt för syftet.
Jag har bokstavligt talat ätit en slarvlunch (äggmacka) och ska nu gå all in på workshop nummer 2. Ska bli spännande att se vad den kommer att handla om.

Med den kunskap jag fått i dagens workshop så vet jag att jag har mina ben för högt upp och använder då inte mina magmuskler utan mer ”hänger” i höftböjarna.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Att äta en slarvlunch och ha pilatesfokus

  1. Vad spännande att din dröm om en egen pilatesstudio har kommit tillbaka. Jag kan tänka mig att den drömmen kommer och går väldigt ofta. Speciellt när man tycker sig hitta den perfekta lokalen för det. Jag skulle vara en av dom som skulle komma och göra pilates med dig om din dröm blev sann.

Lämna ett svar