Vardagen

Att drömma om sängen, värme och Gotland

 

Godmorgon! 
Snart får jag åka hem efter nattpasset. Är helt galet trött och frusen. Jag sitter här under en filt men fryser ändå. Ute är det två minusgrader. Trodde det skulle vara plusgrader  men inte då. Det är ju ändå snart maj. Just idag känns det som att det kommer dröja lång tid innan det blir sommar och varmt igen. Det finns nog heller ingen gång som jag längtar så mycket efter att få krypa ner i sängen som jag gör efter ett nattpass. Tiden kryper fram just nu…. Jag är ledig imorgon och sedan jobbar jag torsdag natt och helgen. Tuff vecka men snart är det semester. Sju veckor kvar och jag har nu börjat räkna ner så smått. Förra året tog både jag och Rickard bara två veckors semester eftersom  man ”ändå inte fick göra något”. Trots corona kom vi iväg till Gotland eftersom de lättade på reserestriktionerna. Hur underbart var inte det. Har sådan längtan att få åka dit snart igen. Haha, jag längtade tillbaka innan vi ens hunnit kliva på båten som skulle ta oss hem….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Att drömma om sängen, värme och Gotland

  1. Längtar också tillbaka till Gotland. Vi var där förra sommaren, men alldeles för kort. Svårt i dessa tider tycker jag med hur man ska planera semester och roliga saker när man inte vet om det blir av. Hoppas du får sova gott nu efter nattpasset <3

  2. Åh Gotland skulle jag med vilja åka till. Jag har aldrig varit där faktiskt. I år har vi planerat in att åka till Danmark i september, då vi ska på konfirmation. (Om de nu är möjligt med tanke på pandemin.)

Lämna ett svar