Personligt

Att leva tillsammans

Att leva ett liv tillsammans är inte lätt. Vi har alla våra personligheter och små egenheter som kan kännas så jobbiga att leva med. Får man barn tillsammans kommer än mer utmaningar. Det kommer toppar och dalar och ibland problem som känns omöjliga att gå ur tillsammans som ett par. Det kan ibland kännas som att kärleken har tagit slut och att man inte vill kämpa mer.
Men efter en djup dal så kommer det alltid ljus igen. Om man orkar kämpa och kommer ihåg varför man bestämde sig för att leva tillsanmmans. Livet är inte lätt.
Igår firade jag och Rickard 16-årig bröllopsdag. Vi har inte alltid haft det lätt. Men vi har valt att kämpa tillsammans. För att vi älskar varandra och för att vi vill leva tillsammans.
Vi firade vår årsdag med att äta hemgjord smörgåstårta tillsammans med barnen och efterrätt. Kärleksmums med kinapuffar på och en klick grädde. Jag och Rickard tog sedan in på hotell en natt här i stan. Vi träffade inte en människa förutom oss själva. Frukosten kom upp på rummet, macka, yoghurt och lite dricka. Det var mysiga timmar tillsammans!
Idag är det påskafton och Ida har fått sitt påskägg. För grabbarna blir det en varsin slant tänkte vi. Nästa stora fråga är vad vi ska äta till lunch. Hade inte planerat något påskbord men Ida önskar visst det. Vad ska du äta idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Att leva tillsammans

  1. Grattis!
    Det heter ju i nöd och lust. Då får man kämpa emellanåt! Och ni har ju lyckats! Ni ser då så kära ut på alla bilder ihop!

Lämna ett svar