Vardagen

Att träna pilates, fira 16-årig bröllopsdag och fuldansa i köket

 Godmorgon!
Idag är det fredag och långfredagen! Barnen har nu gått på påsklov, jag ska dock jobba idag. Det är inte bara långfredag, idag firar jag och Rickard 16-årig bröllopsdag. Stort grattis till oss får jag lov att säga. Det har inte varit lätta sexton år men tillsammans är vi starka! 💖💖💖
Gårdagen spenderades först på jobbet och därefter pilates i Mjölby. Ibland rör jag ihop orden men igår var det värre än vanligt. Men det blev ett bra pass. När jag kom hem åt jag kvällsmat och samtidigt som jag plockade in disk i maskin tog jag en nostalgitripp. Blev så sugen på att lyssna på Ace of base och deras tidigaste album. När jag var barn trodde jag alltid att de sjöng ”cindy I saw the stranger” och inte ”in the eyes of at stranger” i låten living in danger. Ja, vad ska man säga, det kan bli lite roliga felhörningar…. Jag bjöd mina grannar på lite fuldans i köket  Det var kul!. Ida kom och ville spela tre i rad med sitt spel som hon gjort i träslöjden. Det var också roligt. Nu ska jag packa väskan och ta bilen till jobbet. Så här på långfredagen går första pendeln lite för sent för att jag ska hinna. Helt värdelöst måste jag säga. Pendeltrafiken är inte anpassad efter oss som har oregelbundna jobbtider…..

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar