Vardagen

Söndagslistan vecka 34

Citat: 👆👆
Känsla: Jag har varit riktigt trött den här veckan, det har varit fullt ös på jobbet och jag har känt mig ganska energilös. Jag behöver mina träningsendorfiner som jag får av vanliga träningspass. Och mer sömn!
Väder: Idag skiner solen, hur härligt är inte det. Veckan har annars bestått av regn, regn och så lite mer regn. Höstkänslan är total!
Veckans mest läst inlägg:

Veckans träning:
Jag har bara dömt fotboll den här veckan förutom promenad till och från jobbet i torsdags. Jag har verkligen inte orkat träna förutom mina matcher. Trött tjej!
Veckans 5: 
Tänkvärda: 
Jag har läst en hel del tänkvärt men nu när jag sitter och skriver står det still. Minnet är kort men bra…..
På tv:
Jag och Rickard streamade den nya serien Agatha Christie´s Hjerson på Cmore. Jag gillar den.
Fascinerande:
Jag har tittat en del på paralympics och jag är helt fascinerad över idrottarnas skicklighet. 
Positiva:
Har aldrig varit med om att få beröm av en överläkare men det hände i veckan. Blev så glad! 
Hiss:
Jag vill hissa det HÄR << LÄNK inlägget av Underbara Clara. Hon kommer med bra tips på vad man kan göra när man behöver få återhämtning.
Bästa nyheten:
Att Danmark planerar att öppna upp 10 september då de anser att de har epidemin under kontroll. Från och med det datumet anses det inte längre som en samhällsfarlig sjukdom.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Söndagslistan vecka 34

Lämna ett svar