Vardagen

Söndagslistan vecka 51: Christmasedition och 18-årsdag

Oh boy, nu är jag trött men det har varit en bra dag. Träning, lite fix och pill inför födelsedagsfirande och såklart firande. Nu är Samuel ute med kompisar och jag sitter här i soffan. Skriver lite på det här inlägget samtidigt som Ida pratar så öronen nästan trillar av. Vis av erfarenhet vet jag att den dagen Ida inte vill vara med mig längre kommer jag sakna pladdret. I bakgrunden är filmen ensam hemma 4 på.
Känsla: Jag har varit ledig fem dagar, hur fort har inte det gått då. Men jag har mått så bra av att få vara hemma med familjen. Jag är inte bortskämd med att få vara ledig en hel julhelg så här. Det får jag igen under nyårshelgen kan jag säga. Men så värt det att få vara ledig. 
Väder:
Snö, sol och minusgrader.
Veckans mest lästa inlägg:

Saffransfudge
Träning:
Det känns som det blivit en lite halvdålig träningsvecka men det har varit så mycket att styra med. Det har iallafall blivit två styrkepass med kondition inbakat, ett med Rickard och ett själv idag. Sen tidigare i veckan sprang jag också mina snabba intervaller.
Fem positiva från veckan:
– Jag ska få komma på anställningsintervju på IVA igen.
– Mycket familjetid med både min och Rickards familj. 
–  Få Samuels 18-årsdag! Marcus, Bea, Kevin, mamma och pappa kom vid lunch och vi åt smörgåstårta och så pannacotta. Hade tänkt färska hallon men det är så tråkigt med färska hallon då de blir dåliga nästan direkt. 
– Fina kommentarer här på bloggen.
– Har även fått DM:s som gjorde mig väldigt glad.
Godaste: Rickards smörgåstårta och pannacottan med apelsinchoklad på. Mums!
Julen 2021
Mina julklappar: två nya träningsmattor som är tjockare än mina vanliga tunna, en härlig långärmad tröja från NIke och så en sportBH. Förutom pusslet som jag också fick. Fick även några ljus.
Hur firades julen i år: Den tjugotredje hos mamma och pappa. Dit kom också Marcus och Kevin. Julafton var hemma som vanligt. Tomten kom och gav julklappar tidigt. Vi åt julmat. De som kom var Marcus och Kevin, barnens farmor, N, T och hans sambo och så W + sambons barn.
Julvädret: Snö, sol och minusgrader. 
Ett inlägg från mina juldagar kan du läsa HÄR.
Min mest lyssnade jullåt: Blir en spellista som jag gjorde förra året med mina favoritversioner av några klassiska julsånger.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Söndagslistan vecka 51: Christmasedition och 18-årsdag

  1. God jul, så mycket härligt du delat med dig av. Din smörgåstårta ser king ut! Jag skulle också vilja ha en tjockare träningsmatta, finns det någon du kan rekommendera? Helst inte något där man betalar för märket, utan för tjockleken XD Är inte så ekonomiskt stabil just nu.
    Svar: Haha, du och jag Hanna 😉 Finkläder är inget för tecknad film!

Lämna ett svar