Vardagen

Det är den globala uppvärmningens fel att det är kallt nu

 
Det är måndag och jag har jobbat idag och hela helgen så nu tar jag helg.Det var en bra dag på jobbet med lite smått och gott av allt möjligt. Tar lite inspiration från IngMarie med att starta veckans första inlägg med ett tänkvärt citat. Kan någonstans känna att citatet stämmer väldigt bra.
Igår kväll funderade jag på att cykla till jobbet men det var under förutsättning att jag sovit bra och det inte var kallare än 8 minus. Det var fjorton när jag vaknade….  Skönt att bylta på mig och istället ta pendeln. Men jag var lat och tog bussen, trodde inte det skulle vara så många människor klockan sex men det var det. Kändes sådär faktiskt. Då vet jag det iallafall. Bara det blir mildare har jag tänkt att börja cykla. Så slipper jag problemet med för mycket folk.
Jag hittar såklart inte artikeln nu men jag läste att klimatforskare menar på att är det är den globala uppvärmningens fel att det är så kallt just nu. Tänker spontant att tio minus inte är extremt kallt och hoppas på att artikelförfattaren tolkade rapporten helt galet fel. Men iallafall så hade det något med jetströmmarna att göra. Kanske stämmer men hur dumt blir det inte när klimatforskare skyller allt på den globala uppvärmningen. Är det torka och värmeböljor så är det den globala uppvärmingen som påverkar och om det är kallt så är det också uppvärmningens fel. Jag tänker det ibland att de babblat så länge nu om den globala uppvärmningen att de inte kan backa från påståendet. Jag tror absolut på att sättet vi lever inte är hälsosamt för vår planet. Men klimatvariationerna som är tror jag är naturligt. Vi har haft varmare respektive kallare tider rent historiskt så för mig är det inget konstigt.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar