Vardagen

Inspirationslös

Jag hade en plan om att jag skulle passa på att förbereda något pilatesinlägg idag så här på min lediga dag. Men det är tomt på idéer. Däremot har jag utkastmappen full av andra inlägg men det känns ju inte lika kul. För mig att skriva alltså.
Dagens planer:
– Jag är ledig efter min jobbhelg och jag tänker softa.
– Se senaste avsnittet av Lyckoviken. En svensk serie som av vad jag sett bara fått dåliga recensioner då skådespeleriet har mer att önska. Men jag vill ändå veta vem som mördade Anastasia, Minna och Eva.
– Springa en runda. Valet jag har är mysrunda eller mina fyrtio intervaller. Jag får se vad kroppen känner mest för.
– Digitalt årsmöte med domarklubben. Vi skulle haft det i höstas men ställde in det på grund av corona. Vi får ju fortfarande inte samlas men digitalt är det ju inga problem. Mer än rent tekniska då som kan dyka upp.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Inspirationslös

Lämna ett svar