Träning

Ett nattligt inlägg

Jag sitter här på jobbet och har en lugn stund. Då kan jag ju passa på att uppdatera bloggen en sväng. Tidigare på kvällen tog jag tag i mitt löppass. Det vlec sex kilometer löpning i lugnt tempo och så två kilometer gång. Gillar verkligen att jag börjar få lite längd på passen. Hoppas bara på att mina höfter inte protesterar värre än vanligt. 

Glad tjej efter rundan. Jag får sådan energikick när jag kan springa det jag tänkt mig utan att behöva slita precis hela tiden. I slutet av passet är det såklart okej att det går tungt men jag vill inte att det är slitigt redan på uppvärmningen. 

Kvällsmaten blev spagetti och köttfärssås. Jag tycker om grönsaker och vill gärna äta mer av den varan. Konstaterade dock att det inte skulle funka med en helvegetarisk kost hos oss. Barnen gillar inte bönor, linser eller grönsaker. Förutom gurka, majs och paprika till tacos men det blir ju inte särskilt allsidigt. De uppskattar heller inte mina grytor som jag slänger ihop ibland…. Det är för mycket konstigt…. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ett nattligt inlägg

  1. Skönt med ett långpass, samt så gott det ser ut, gillar också gönsaker. Skönt att kunna blogga lite på din rast på kvällspasset

  2. Jag var vegetarian i åtta år men började äta kött i somras igen som sagt. Funkade bra att köra vegetariskt till barnen men det blev mycket pasta och quornprodukter eftersom man aldrig riktigt hade tid att laga från grunden. Det är enklare nu med kött i dieten igen.

Lämna ett svar