Pilates

Pilates i Mjölby

Oh boy när jag kom hem imorse så var jag så trött så ögonen gick i kors. Men efter frukost och den vanliga morgonruschen så var jag pigg när jag väl la mig i sängen. Jag har sovit extremt oroligt, mellan tummen och pekfingret fem timmar. Usch, det är alldeles för lite men jag får hoppas på en natt med lite action så ska det gå bra. Jag har bunkrat upp med lite pilatesböcker om det skulle bli en lugn natt. 

Ikväll har jag haft pilates i Mjölby. Som vanligt så sände jag live och sparade videon. Vill du köra mitt pass så finns det  här: (Länk>>)  1 timme pilates Jag garanterar hårt jobb men också en rolig timme. Innan passet pratade jag en stund med en av mina nya deltagare. Kul att höra att hon ser på pilates på samma sätt som jag. Det gjorde mig glad. 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Pilates i Mjölby

  1. Nice, skall kolla in ditt pilatespass sen. Nu blir det introduktion till nästa sista kursen på den här utbildningen. Eller sista innan examensarbetet. Lite pirrigt. Sen om allt går bra är jag färdig idrottslärare och lärare mot fritidshem till sommaren.
    Förresten, pilates, är det som stretching? Eftersom jag tränar kampsport och lyfter tungt är jag superstel.

Lämna ett svar