Vardagen

Genom tågfönstret

Visst var det vackert igår! Blev på så bra humör när jag knallade iväg till pendeln. Sol och minusgrader, perfekta vintervädret tycker jag!
Godmorgon! Idag känner jag mig faktiskt piggare än vad jag gjort på länge. En god natts sömn fixar biffen. Jag sitter och äter frukost samtidigt som jag skriver. Veckans cravings är helt klart leverpastejmacka med inlagd gurka på. Så gott ju! Jag jobbar kväll idag med, har bara jobbat kväll den här veckan förutom imorgon, då blir det ett dagpass. Men med tanke på hur veckan har varit har det ändå varit bra att få gå bara kväll. Då fick jag en chans att sova ikapp, dels efter helgen och så efter i förrgår när jag fastnade i 13 reasons why.
Jag har sådan träningsvärk idag. Jag hittade ett pass på youtube, hiit workout. Passet var bara 20 minuter och jag tyckte inte att det var särskilt jobbigt. Det tyckte däremot mina muskler för det känns i kroppen idag. Passet kommer jag lägga ut i nästa vecka.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar