Träning

Jag blev sugen på ketolunch

Jag blev galet sugen på ketolunch efter dagens träning: stekt bacon och stuvad vitkål. Hur otippat är inte det. Jag har inte sett åt ketogen kost på snart ett år. För dig som inte varit med så länge här i min blogg så är ketogen kost en strikt variant av LCHF, en riktig högfettskost. Om du skulle vilja läsa mer om min ketogena resa, så kolla in min kategori ketojourney. 

Jag sprang på löpbandet idag igen. Det blev långa intervaller, totalt sex stycken. 2*800, 2*600 och 2*400 meter. Kanske lite få till antalet men sett till hastigheten i intervallerna så blev det ett tufft löppass. Känns väldans bra faktiskt!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Jag blev sugen på ketolunch

  1. Jag försökte mig på lchf förr men var för mycket fett för mig. Har inte hittat en livsstil (eller diet) som passar mig än.

  2. Hej,
    Vad var det som gjorde att du slutade med Keto-kost. Jag läser just nu Martina Johanssons bok om hormoner och det får mig verkligen att vilja skippa precis allt socker i all kost.
    Kram och ha en fin dag!
    Anneli

Lämna ett svar